Over ons

 

Vuurwerk Team Oldenzaal bestaat uit een groep enthousiaste vuurwerkfanaten met verstand van zaken, onder het motto van: maak van je hobby je werk. Vuurwerk is te koop op heel veel verkooppunten in Nederland en uiteraard over de grens. Belangrijk om te weten is dus wat zijn de verschillen tussen het vuurwerk, zijn er verschillen tussen vuurwerk uit Nederland ten opzichte van Duitsland? Wij vinden het belangrijk dat de consument weet wat hij koopt, zodoende staat advies bij ons hoog in het vaandel.

Voor elk wat wils!

Iedere consument heeft zo zijn eigen wensen en visie over het vuurwerk en daarnaast zijn eigen bugdet. Wij streven ernaar om deze 3 punten per consument zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen, zodat iedere consument heel veel plezier aan zijn of haar vuurwerk beleeft en niet voor onaangename verassingen of teleurstellingen komt te staan.

De een wil veel vuurwerk voor een lage prijs en kijkt vooral naar aantallen. De ander kijkt meer naar de verhouding prijs-kwaliteit. Deze persoon betaald wat meer voor een vuurwerkartikel en verwacht dan logischerwijs ook meer kwaliteit (grotere boeketten die harder uit elkaar knallen, hoeveel meter gaat het de lucht in en de tijdsduur van het vuurwerkartikel). De laatste groep mensen zijn de zogenoemde vuurwerk freaks. Zij speuren veelal vroegtijdig de markt af naar de kwaliteitsmerken. De een houdt van grote boeketten, de ander van diversiteit in kleuren en variatie in de effecten, weer een ander kijkt naar de snelheid en vind het belangrijk dat de patronen vlot achter elkaar de lucht in worden geschoten om zodoende in korte tijd de sterrenhemel in z'n geheel te verlichten. Kortom er is heel veel keuze en zodoende adviseren we je graag, zodat jij verzekerd bent van mooi vuurwerk en dat je verwachtingen daadwerkelijk waar gemaakt worden. Wij hebben voor elke doelgroep het juiste vuurwerk, ook aan vader&zoon pakketten geen gebrek. We hebben een breed assortiment en voldoende op voorraad doordat we beschikken over maar liefst 2 grote bunkers!!

Nederlands vuurwerk, voor Duitse prijzen:

Veel mensen die in de grensstreek wonen weten de weg te vinden naar de bekende Duitse supermarkten, maar waarvoor eigenlijk? Wij hebben vergelijkbaar vuurwerk in webshop en uiteraard in de winkel. Deze speciaal ingekochte Duitse vuurwerklijn heet: PYRO MANNSCHAFT. We willen niet concurreren met de Duitse supermarkten, maar kunnen dit dus absoluut wel. Dezelfde of nog betere prijzen en de kwaliteit is zeker vergelijkbaar en/of zelfs beter! Klik op de producten in de webshop en je krijgt vervolgens het filmpje te zien, oordeel zelf maar.....Vuurwerk Team Oldenzaal, de vuurwerkdealer in Oldenzaal en omgeving.